top of page
spidsrygsav2.png

Specialløsninger

Opsætningen af ens produktion har stor betydning for den effektivitet man kan producere med. Vores udgangspunkt er at kortlægge det nuværende produktionssystem og analysere og identificere, hvor og hvordan der skal sættes ind for at optimere produktionen. Herefter udvikler vi en skræddersyet maskinløsning, der tager din produktionslinje til et helt nyt niveau. Vi bruger vores erfaring og hjælper helt fra den tidlige projektide til den færdige maskinløsning.

Løsninge

Smarte maskiner

Vi er eksperter i fremstilling af specialmaskiner hvor vi kombinerer mekanik og automation.

Intelligente robotter

Vores intelligente robotter henvender sig til mange industrier, men er specialiserede inden for fødevarebranchen.

Projektstyring

Vi tager ejerskab over projektet og har flere års erfaring med projekter i forskellige størrelsesordener og kompleksiteter.

Service & support

Det er i Woitechs interesse at vores maskiner producerer og har maksimal oppe-tid, derfor tilbyder vi hurtig support og ordentlig service.

Vores kunders udfordringer

Produktionsvirksomheder er idag udfordret af:
 

  • Mangel på kvalificeret arbejdskraft

  • Effektivitetsniveau

  • Grøn omstilling – CSR strategi

  • Arbejdsmiljø og sikkerhed

Mangel på kvalificeret arbejdskraft

Rigitig mange produktionsvirksomheder oplever en stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft . For at imødekomme dette er leverer woitech løsninger som kan erstatte menneskelig ressourcer og forøge produktionsfleksibiliteten . Eksempelvis med intelligente robotløsninger

tom Factory
20200511_094622.jpg

Effektivitetsniveau

Det er typisk at produktionsvirksomheder stiller krav om at blive mere effektive og herved minimere omkostninger på produkterne. Her kan Woitech hjælpe vores kunder med alt fra grundlag for effektivesering og ROI (return of investment) beregning til levering og installation af maskine .

Grøn omstilling - CSR strategi

De fleste større viksomheder I Norden har en CSR strategi indeholdende klimamål med reduction af Co2 aftrykket . For de personer som skal udføre virksomhedens strategi er det ofte en udfordring at få overblikket over de muligheder som findes og eksekveret på disse

Her kan Woitech hjælpe vores kunder med at identificere muligheden for energireduktion på produktionslinjer . Det kan være alt fra konsulentarbejde til total leverance inkl . dokumenteret opnåelse af klimamål . Eksempelvis kan der opnåes store energibesparelser ved at skifte energikilde fra trykluft til elektrisk

luftkompressor
20210506_113904.jpg

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Alle produktionsvirksomheder ønsker så få sygemldinger fra deres anstatte som muligt . Mange arbejdsopgaver er fysisk hårde og produktionsappereatet er af ældre dato så ikke alle sikkerhedsanordninger er opdateret til de nyeste standarder . Derfor er der stor risiko for nedslidning af medarbejdere og ulykker .

Woitech rådgiver vores kunder til at vælge løsninger som kobinerer funktionalitet med arbejdsmiljø og sikkerhed Vi bygger maskiner ud fra nutidens standarder og vi er tager kunden med til råds når det handler om specifike ønsker og behov

I vores løsninger forsøger vi altid at integrerer de 4 elementer så meget som muligt så vores kunder oplever at få så meget ud af deres investering som muligt.

Eksempelvis i et projekt med en etiketteringsrobot hvor kundens udfordring primært var mangel på kvalificeret arbejdskraft og man ønskede at minimere EGA ved processen med at påsætte etiketter manuelt. 

I tillæg til de overordnede projekt mål lavede vi en løsnings om gribe etikketter med vakkum. Normalt laves vakkum med trykluft. Denne måde er ikke effektiv og har en lav virkningsgrad. Derfor afsøgte vi andre muligheder og fandt frem til at med små design ændringer kunne en elektrisk blæser bruges – den estimerede energibesparelse er 50%.

Løsningerne er alt fra simpel optimering til kompleks automation.
_DSC6632.jpg
Artboard 1 copy 2.png

Vil du høre mere om hvordan vi kan optimere jeres produktion?

bottom of page