top of page
_DSC6632.jpg

Projektstyring

Projektstyring og ledelse er nogle af vores kernekompetencer. Vi går struktureret til projekterne og undervejs i processen giver vi jer overblik og rapporter, så I kan følge fremdriften i projektet løbende. Vi er stærke kommunikatører og formår at drive projekter fremad – og arbejder altid med fokus på at nå i mål til den aftalte deadline.

Vi er eksperter i eksekvering af automationsprojekter

Vores løsninger bygger på automation og er ikke begrænset i størrelse eller kompleksitet. For at minimere risici, tager vi projektstyringsdelen alvorligt og der er fuld gennemsigtighed over for vores kunder. 

 

Vi tror på at et tæt samarbejde med vores kunder samt forståelse for vores kunders processer og behov, skaber de bedste resultater. Woitech og vores kunder har samme mål.

_DSC6709.jpg
image-asset (1).jpeg

Agil projektledelse

Vi hjælper virksomheder med alle faser af et automationsprojekt ligefra kortlægnings- og idéfasen til selve projektgennemførelse og overdragelse til drift.

 

Vi har stor erfaring og grundlæggende viden om projektplanlægning af forskellige projekttyper. Derudover er vi dygtige til at projekttilpasse og lave agile processer som imødekommer vores kunders ønsker. Vores store erfaring inden for projektledelse giver tryghed i, at vigtige projekter bliver gennemført til tiden og inden for det aftalte budget.

Artboard 1 copy 2.png

Vil du høre mere om hvordan vi kan optimere jeres produktion?

bottom of page