top of page

Woitech enterer det Polske marked med mangeårig samarbejdspartner

jarvis.jpg

Woitech har i flere år haft samarbejde med Jarvis Polen som nu resulterer i en fast distributør aftale imellem de to parter. Jarvis polen distribuerer Jarvis egne produkter sammen med andre brands hvor afsætning af Woitech produkter forventes at vokse over de næste mange år. 

Anders Woitowitz fra Woitech udtaler; Markedet indenfor fødevareproduktion i Polen er voksende og vi forudser at fødevareproducerende virksomheder vil tage markedsandele fra andre omkringliggende lande. Derfor ser vi et stort potentiale på dette marked og vi er sikre på at vores mangeårige samarbejdspartner Jarvis kan løfte opgaven ift. potentialet på det polske marked. 

Jarvis Polen kommer til at tilbyde både produkter fra Woitechs produktportfolio, men også specialløsninger som strækker sig fra simple optimering til kompleks automation med Vision og robotteknologi. 

Marcin Michalski fra Jarvis Polen udtaler: 

Vi er glade for samarbejdet med Woitech som virkelig forstår vores kunders behov. Med produkterne fra Woitech er vores portfolio forøget og vi føler at vi får lukket et hul vi tidligere har haft. 

bottom of page