top of page

Woitech og Scape Technologies i nyt samarbejde

​Woitech indgår samarbejde med Scape Technologies, der gennem mere end 15 år har specialiseret sig i at levere komplette fleksible automatiserede bin-picking løsninger til produktopsamling med efterfølgende præcisionsaflevering.

ScapeBinPicker.jpeg

Scapes patenterede Bin-Picking software med integrerede gribeenheder, sensorer, kameraer, gør det muligt for seks-aksede cobots og industrirobotter at udføre opgaver, som man ellers ikke ville kunne automatisere effektivt og rentabelt tidligere. Løsningen anvendes til driftsikker plunking, kontrol og præcisionsaflevering af produkter/emner, der leveres struktureret eller ustruktureret i en kasse/palle/balje/kar – heraf begrebet bin-picking.

 

Scapes komplette Bin-Picking løsning kan eksempelvis ligeledes anvendes til præcisionsaflevering af:

 

  • Produkter som skal placeres i pakkemaskine – eksempelvis dybtrækkere.

  • Halvfabrikata til montering eller videreforarbejdning.

  • Produkter til kvalitetskontrol.

 

For nylig har Scape Technologies lanceret den let at installere SCAPE Easy-Picker og SCAPE Mini-Picker til de små mellemstore virksomheder og SCAPE Package Picker til distribution og logistiske applikationer.

 

Løsningerne kan opfylde producenters behov for automatisering og der opnås en enorm fleksibilitet i form af muligheder for at kunne køre flere produkter på samme anlæg, hvor fordele i form af øget stabilitet, pålidelig og effektivitet er med til at sikre høj lønsomhed og styrket konkurrencekraft.

bottom of page