top of page

Woitech entrerer spansk marked med kendt distributør

Woitech indgår distrubutøraftale med Juel Concept som fra foråret 2023 vil have Woitech produkter I deres portfolio på markederne Spanien og Portugal. 

logos-juelconcept.png

Anders Woitowitz fra woitech udtaler; På nuværende tidspunkt er Spanien det største land i Europa indenfor svineslagtning og vi ser et stigende behov for optimering og automatisering.  Juel Concept er allerede godt repræsenteret inden for slagtning og videre forædling, så vi er sikre på at de er den helt rigtige distributør af vores produktet til dette marked og vi ser fem til et langvarigt samarbejde. 

Produkterne vil til en start være fokuseret på opskæring og udbeningsprocesser af slagtesvin, men vil ekspandere med nye produkter og teknologier til videre bearbejdning og håndtering af fødevare. 

 

Ulrik Juel fra Juel Concept udtaler; Woitech har fokus på at løse kundernes problemer, de er fleksible og rige på innovation - den perfekte match til Juel concept og de andre løsninger som vi repræsenterer. Vi glæder os virkelig til at kunne hjælpe vores kunder i Spanien til at blive mere effektive i tæt sammenarbejde med Woitech.   

 

Juel Concept har mange års erfaring med distribution af tekniske løsninger til fødevareproducenter fra flere danske maskinproducenter.

Kontakt Ulrik Juel og hør mere om de muligheder Woitech har at tilbyde til de Spanske og portugisiske kunder på ulrik@juelconcept.com eller se mere på WWW.JUELCONCEPT.COM

bottom of page