top of page

Woitech indgår aftale med Amerikansk partner

12. dec. 2022

Woitech fra Kolding og Jarvis fra USA indgår aftale om udvikling af løsning til automatisk skæring hele bryststykker fra slagtesvin.

Tilskæring af bryststykker foregår i dag manuelt hvor der slagtere tilskærer efter en rektangulær skabelon.


Løsningen bliver en selvstændig maskinløsning hvor et visionsystem registrere formen på brystykkerne og baseret på den information skæres bryststykkerne automatisk i den ønskede form ved hjælp af roterende rundknive monteret på lineære servoakser. Maskinløsningen designes så den kan integreres i eksisterende produktionslinjer uden store ombygninger og kapaciteten vil følge standarderne for moderne opskæring og udbener linjer.


Anders Woitowitz fra Woitech udtaler: "Vi glæder os over at have lavet aftale med Jarvis og vi ser frem til at komme i gang med at udvikle denne løsning som vi ser et stort potentiale i. Vi kan se en voksende efterspørgsel i automatisering fra vores kunder som har svært ved at finde arbejdskraft til at udføre sådanne jobs."


Derudover tilføjer Anders til samarbejdet med Jarvis: "Vi har i en årrække arbejdet tæt sammen med Jarvis’s division i Skandinavien som også bliver en del af dette projekt og vi kommer til at bruge hinandens kompetencer på tværs af virksomhederne."


*Woitech er en mindre maskinproducent med speciale i maskinløsninger til fødevareproducerende virksomheder. Woitech er beliggende 5 km. Fra Kolding.


*Jarvis er en international leverandør og producent af maskiner til slagterier. Jarvis med hovedsøde i Middletown, New York har salg og servicekontorer i det meste af verden.

bottom of page