top of page

Woitech introducerer automatiske båndsave til det Danske marked

mainali.jpg

Woitech introducerer Automatiske båndsavsløsninger fra spanske Mainali som distributør til det danske, færøske og Islandske marked. 

 

Mainali producerer båndsavsløsninger med automatisk produkt fremføring som sikrer præcis og effektiv skæring af både ferske og frosne produkter. Størrelsen på de savede produkter bestemmes ud fra den ønskede tykkelse eller på fast vægt. 

 

Produktporteføljen fra Mainali består af forskellige båndsave med automatisk fremføring som kan konfigureres efter den enkelte kundes behov hvad end det er høj kapacitet, præcision eller forøget sikkerhed for sine operatører. Derudover er der også Produkter som en vertikal slicer og en baconpresser i programmet. 

 

Anders Woitowitz fra Woitech udtaler: ”vi ser et stigende behov i fødevaresektoren for højere effektivitet samtidig med at fleksibiliteten bevares og sikkerheden optimeres. Alt dette opfylder de automatiske båndsav fra Mainali”.

 

”Vi havde egentlig selv projekteret og testet en lignende båndsavsløsning til skæring på fast vægt, men efter at have været i dialog med Mainali kunne vi konstatere at deres løsninger bare passede bedre til vores kunders behov og med meget konkurrence dygtige prise”r.

 

Alle aktiviteter i Danmark, på Færøerne og Island bliver håndteret af Woitech med support fra Mainali i Spanien.

 

”Det er vigtigt for os at vores kunder får maksimal udnyttelse af de muligheder saven har og derfor vil vi installere supportere og servicere fra vores adresse i Kolding. 

Vores kunder skal føle at de kommer til at eje et produkt som lige så godt kunne være vores eget - altså et Woitech produkt vi tager fuldt ansvar for og hvor maskinens oppetid har højeste prioritet”.

bottom of page