top of page

Woitech indgår aftale med Amerikansk partner

Woitech fra Kolding og Jarvis fra USA indgår aftale om udvikling af løsning til automatisk skæring hele bryststykker fra slagtesvin

Woitech-Jarvis.jpg

Tilskæring af bryststykker foregår i dag manuelt hvor der slagtere tilskærer efter en rektangulær skabelon.

 

Løsningen bliver en selvstændig maskinløsning hvor et visionsystem registrere formen på brystykkerne og baseret på den information skæres bryststykkerne automatisk i den ønskede form ved hjælp af roterende rundknive monteret på lineære servoakser. Maskinløsningen designes så den kan integreres i eksisterende produktionslinjer uden store ombygninger og kapaciteten vil følge standarderne for moderne opskæring og udbener linjer.

 

Anders Woitowitz fra Woitech udtaler: "Vi glæder os over at have lavet aftale med Jarvis og vi ser frem til at komme i gang med at udvikle denne løsning som vi ser et stort potentiale i. Vi kan se en voksende efterspørgsel i automatisering fra vores kunder som har svært ved at finde arbejdskraft til at udføre sådanne jobs."

 

Derudover tilføjer Anders til samarbejdet med Jarvis: "Vi har i en årrække arbejdet tæt sammen med Jarvis’s division i Skandinavien som også bliver en del af dette projekt og vi kommer til at bruge hinandens kompetencer på tværs af virksomhederne."

 

*Woitech er en mindre maskinproducent med speciale i maskinløsninger til fødevareproducerende virksomheder. Woitech er beliggende 5 km. Fra Kolding.

 

*Jarvis er en international leverandør og producent af maskiner til slagterier. Jarvis med hovedsøde i Middletown, New York har salg og servicekontorer i det meste af verden.

bottom of page