top of page

Få identificeret mulighederne indenfor energioptimering

I har sikkert i jeres virksomhed visioner om grøn omstilling hvor i vil nedbringe jeres nuværende Co2 aftryk for at skabe en bedre verden for de næste generationer. Som du sikkert ved er der udover en reduktion af jeres Co2 aftryk også en gevinst for virksomheden i reducerede energi omkostninger.

image004.png

Det er ikke unormalt at indsatsen for at skabe en grønnere virksomhed bliver overskygget af den daglige drift som jo er essentielt for virksomhedens eksistens. Derudover har der i mange år været størst fokus på bygninger og energiforsyning og mindre fokus hvor energien faktisk bruges. Derfor tilbyder vi at hjælpe jer med at få et overblik over potentielle fokusområder på jeres produktionslinjer. Vi udarbejder en rapport som beskriver vores observationer og herudfra de udfordringer og muligheder som vi ser i jeres produktion.

 

Kontakt os for yderligere information

 

Et par af de områder vi har særlig fokus på er:

  • Trykluft Operationer og områder som har et stort forbrug af trykluft er ofte ikke effektive ift. den energi som produceres i kompressoren og den energi som faktisk bruges i operationen.

  • Hydraulik Hydraulik er kendt for være løsningen hvor store kræfter er påkrævet og alternativer har været begrænset. Med nutidens teknologi findes mere energieffektive løsninger som kan erstatte de hydrauliske.

  • Materialer Mange processer hvad end de er manuelle eller automatiske har et forbrug af materialer for at holde produktionen kørende. Det gælder både reservedele og andre forbrugsvare. Ofte kan forbruget reduceres ved at lave simple ændringer i de nuværende processer.

  • Procesteknologi Produktionslinjens teknologiniveau afspejler den tid den er bygget hvor fokus sandsynligvis ikke har været på energi effektivitet. Mange processor kan optimeres med simple indgreb.

 

Efterfølgende kan vi også hjælpe med at finde effektive løsninger og undersøge muligheden for tilskud til den specifikke energioptimering.

 

 

 

Vi har tidligere hjulpet andre med:

 

Luftdrevet motor erstattet med servomotor

Spidsrygsaver udviklet med det formål at opnå en energireduktion. Sammenlignet med den eksisternede sav drevet af trykluft opnås en energireduktion på minimum 80%

 

Elektrisk vakuum

I et af vores kundeprojekter har vi som energibesparende alternativ brugt en elektrisk drevet blæsemotor til trykluft drevet vakuum generator. Her er opnået en energibesparelse på over 90%

bottom of page